Doterra_2018Collection_TT-47.jpg

ESSIENTIELLE OLIER FRA doTERRA

ESSIENTIELLE OLIER
ET UNIVERS FYLDT MED GAVER FRA NATUREN 

 De essentielle støtter op om dig og dit hjem

og hjælper dig af med uønsket ubalancer

ESSENTIELLE OLIER

Jeg er klar til at hjælpe dig

Jeg har selv haft stor glæde af de essentielle oliers powerfulde egenskaber, og min taknemmelighed for at finde frem til disse olier er ubeskrivelig.

 

Jeg er selv sensitiv, og jeg påvirkes af mine omgivelser.  Jeg har i mange år faret forvildet rundt og forsøgt mig med alt muligt forskelligt, som kunne hjælpe og støtte mig med at genfinde min indre ro - når jeg kom ud af balance. Og det er først efter, at jeg har fundet de essentielle olier, at det er lykkes for mig.

Det kan være lidt af en rejse, at finde frem til de redskaber, som støtter os, når vi er i ubalance, og det handler i høj grad om at tage kærligt ansvar for vores egen trivsel og livsglæde, og finde frem til det som virker for os selv.  

Det jeg finder meget fascinerende ved olierne er essensen af naturens egene kræfter, det elsker jeg alt ved. Jeg er dybt betaget af at arbejde intuitivt på alle områder af livet og særligt i samarbejde med naturen.

 

Jeg tror på,  at vi kan heale og bearbejde meget gennem naturen. Når vores energi er lav, kan en gåtur ude i naturen være det hurtigste redskab til at højne og løfte vores humør, så energien vender tilbage igen. 

De essentielle olierne kan også hjælpe og støtte op om vores trivsel og livsglæde, hvis vi tør åben op for det enkle, nære og for det som ikke kun overfladebehandler vores følelser. 

 

Den største gave ved de skønne essentielle olier er - at der findes en olie til alt. Men som med alt andet, må vi selv finde frem til hvordan og hvilke olierne der bedst støtter og hjælper os - der hvor vi er i livet.

Det kan godt virke som en uoverskuelig opgave at komme i gang med olierne eller finde frem til den rette sammensætning af olier, da der er uendelig mange, som du kan vælge imellem. 

 

Mit ønske er at gøre det meget nemt og enkelt for dig at finde frem til oliernes powerfulde egenskaber.

 

Om du eller dine kære står et sted her i livet med udfordringer, eller om du er et godt sted her i livet, så er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig med at løfte dit liv til nye højder med kærlig støtte fra de skønne essentielle olier. 

IMG_1924.jpg
Teodora Tinc_April 2020-355-69402 (1)_edited.jpg

Online Session 
ER DU KLAR
VI MØDES PÅ ZOOM


TIMEPRIS 550 KR 

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Når jeg ved hvilke områder du ønsker hjælp til, kan jeg guide dig i sammensætning af powerfulde olier

Jeg tager dit hjem med som en del at processen, da vores hjem er vores base for at genoplade vores energi.

Du får alle mine bedste råd til at anvende olierne på en let og kærlig måde

Du guides til at bruge olierne udfra din intuition

Du finder tilbage til din indre styrke i samarbejde med olierne

Du får mulighed for at købe produkterne gennem mig eller hjælp til at komme godt i gang

Workshops

Jeg tilbyder løbende workshops. Her deler jeg ud af min viden og de erfaringer jeg personligt har skabt med de essentielle olier. Og som bonusmateriale gennemgår jeg, hvordan du optimalt bruger olierne til at støtte op om energien i dit hjem.

 

Olierne er et univers fyldt med skønne gaver og healing til os, men som alt andet handler det om hvordan vi tager imod oliernes kærlige budskab.

 

Olierne er ikke et quick fix og de kan ikke skabe mirakler - uden vi selv tager ansvar for vores måde at anvende dem på.

 

Olierne er efter min overbevisning et kærligt og powerfuldt redskab til os, der gerne vil finde balance og harmoni med naturens egne kræfter og arbejde på en høj frekvens. 

 

På denne workshop bliver du bevidst om hvordan olierne giver dig mulighed for at lytte til din intention, du lærer en om oliernes budskaber og jeg vejleder dig i hvordan olierne løfter stemningen i dine omgivelser.

Har du mulighed for at samle minimum 5 personer, så holder jeg gerne en workshop for dig og dine kære - hvor workshoppen er skabt udelukkende til jeres behov og ønsker.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre endnu mere om workshoppen.