Doterra_2018Collection_TT-47.jpg

ESSIENTIELLE OLIER FRA doTERRA

ESSIENTIELLE OLIER
ET UNIVERS FYLDT MED GAVER FRA NATUREN 

 De essentielle støtter op om dig og dine omgivelser

& hjælper dig af med uønsket ubalancer

ESSENTIELLE OLIER

Naturens powerfulde egenskaber

Jeg har selv stor glæde af de essentielle olier og deres powerfulde egenskaber, og min taknemmelighed for at have olierne som en del af min hverdag er stor.

Mit ønske er at gøre det meget nemt og enkelt for dig at finde frem til oliernes powerfulde egenskaber, og samtidig vil jeg gerne give dig mulighed for at købe olierne.

 

Du har mulighed for at købe doTERRAs olier her, og det er primært for dig, som blot ønsker at få let adgang til olierne uden at oprette dig som kunde på doTerras hjemmeside. 

Ønsker du selv at være kunde eller få mere kendskab til mulighederne hos doTerra, så kan du læse meget på Facebook, hvor der er forskellige grupper, som du kan blive en del af. 

Hver olie har sin egen powerfulde egenskab, og det jeg finder meget fascinerende ved olierne er at de består af essensen fra naturens egene kræfter - det elsker jeg alt ved. Jeg er dybt betaget af at arbejde intuitivt på alle områder af livet og særligt i samarbejde med naturen.

 

Du finder en beskrivelse til hver olie, og er du tilmeldt mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste råd og vejledning til at anvende olierne.  

Siden med olierne er på vej, og indenfor kort tid kan du se og købe olierne her. 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig

IMG_1924.jpg
Teodora Tinc_April 2020-355-69402 (1)_edited.jpg

Køb af olierne
SIDEN HVOR DU KAN BESTILLE  DE SKØNNE ESSENTIELLE OLIERNE
ER PÅ VEJ

 

Hvordan får du glæde af olierne

Olierne er et univers fyldt med skønne gaver og healing til os, men som alt andet handler det om hvordan vi tager imod oliernes kærlige budskab.

Olierne er ikke et quick fix og de kan ikke skabe mirakler - uden vi selv tager ansvar for vores måde at anvende dem på.

Olierne er efter min overbevisning et kærligt og powerfuldt redskab til os, der gerne vil finde balance og harmoni med naturens egne kræfter og arbejde på en høj frekvens. 

Du guides til at bruge olierne udfra din intuition

Du får mulighed for at komme i en gruppe på Facebook, hvor vi deler viden og erfaringer så alle får mest ud af oliernes magi

KØB OLIERNE HER

 

Om kort tid kommer der en ny side, hvor du nemt kan udvælge og købe et stort udvalg af doTERRAs olier.

Ønsker du at bestille en eller flere af doTerras olier, så er du velkommen til at kontakte mig.