BRUG NATURENS HEALING

& SKAB POWERFULDE YDRE OMGIVELSER DER LØFTE DIN INDRE ENERGI 

Holm

ROSEMAI

Velkommen til min hjemmeside

Jeg er meget taknemmelig for at du har fundet vejen hertil 

Jeg har gennem hele mit liv altid haft en passion for indretning, feng shui, brugen af farver, samt energien i hjemmet.

 

Jeg elsker helt generelt bare at arbejde med energierne som støtter op om vores indre balance i vores ydre omgivelser.

Allerede som ganske lille omrokerede jeg altid mit værelse, og jeg havde tit brug for at skifte farvetemaet. Dengang var jeg ikke bevidst om det energiarbejde jeg helt naturligt arbejdede med, det jeg havde fokus på var at løfte stemningen i mine omgivelser og på den måde skabe indre ro.

 

Det jeg grundlæggende finder utrolig berigende ved at skabe områder med givende energifelter er hvor meget vi kan skabe for vores indre balance. Og vi kan meget nemt skabe unikke stemninger med elegante farvesammensætninger der også arbejder udfra et højt energiniveau.

 

Jeg arbejder med at ændre stemningen via energiernes samspil, og supplere med nye farvesammensætninger som skaber balance og harmoni.  

Vi kan med ganske små ændringer, nemt skabe kæmpe store forandringer.  Vi skal blot være tro mod det, der giver os en følelse af ægte glæde, og som støtter os bedst i forhold til vores ønsker og drømme.

Den proces mellem vores ydre omgivelser og indre balance, synes jeg er super spændende at arbejde med, fordi det er så vigtigt, at vores ydre  rammer skaber den stemning, som giver os livsglæde, lethed og balance - uanset hvor vi befinder os.

YDELSER

haute-stock-photography-blush-wine-collection-final-22.jpg
VIRKSOMHEDSBESØG
OPTIMER DIN OMGIVELSER

 
haute-stockphotography-bookstagram-collection-final-17.jpg
KØB E-BOG
INSPIRATIONSGUIDE
Teodora Tinc_April 2020-292-68825_edited_edited.jpg
ESSENTIELLE OLIER