haute-stock-photography-neutral-home-int

ONLINESESSION

SKAB ET HJEMMEKONTOR DER LØFTER DIG I SMUKKE FARVER

DIN HJEMMEARBEJDSPLADS SKAL INSPIRERE DIG

OG SAMTIDIG SKABE RO TIL FORDYBELSE

HJEMMEKONTORET

Skab rum til kreativiteten

Et produktivt hjemmekontor har brug for en hyggelig og imødekommende stemning

Alt for mange går på kompromis med deres hjemmearbejdsplads og accepterer, at rummet og interiør ikke fungerer optimalt.

 

En god og optimal hjemmearbejdsplads kommer først, når vi selv prioriterer den, og gode arbejdsomgivelser er ikke noget vi får, det er noget vi selv skaber og vælger til. 

 

Vores arbejdsglæde har stor betydning for vores daglig trivsel, og derfor må vores arbejdsomgivelser også danne rammerne for et højt energiniveau.

Rummets energi og stemning smitter nemlig naturligt af på dig, og derfor skal vi aldrig gå på kompromis med vores indretning når det handler om vores arbejdsomgivelser.

Gode og optimale arbejdsforhold er vigtigt for alle, men hvordan det fungerer optimalt er meget individuelt. Det er vigtigt at du får en naturligt lyst til at opholde dig omkring din arbejdsplads om det blot er en skrivebordsplads eller et arbejdskontor, så er betydningen den samme.

 

Et arbejdsrum i balance og harmoni med optimalt interiør bidrager til en enorm stor arbejdsglæde, som samtidig skaber positive arbejdsresultater. Og vigtigst af alt så forbliver din energi høj ved hjælp af gode og nærende omgivelser, og du afslutter ikke din arbejdsdag med at være træt og udmattet. 

Det handler om at finde frem til den unikke stemning , som gør en forskel for dig og tillægge arbejdsforholdene lige så stor værdi, som du lægger i dine arbejdsopgaver. 

Jeg ved af erfaring, hvor stor betydning de rette arbejdsomgivelser har for vores arbejdsresultater. Jeg har selv haft mange forskellige arbejdsomgivelser, og jeg ved hvor meget et optimalt arbejdsmiljø kan ændrer vores resultater og  vores daglig trivsel. 

 

Ønsker du min hjælp til at få en optimal og smuk hjemmearbejdsplads, der støtter op om din kreativitet, samt et højt energiniveau, og hvor du naturligt føler dig løftet til at skabe brugbare og powerfulde resultater?

 

Så er jeg SÅ klar til at hjælpe dig i gang  

Skal vi skabe et arbejdsrum, der skaber plads til øget arbejdsglæde?

Vi skaber i fællesskab en optimal hjemmearbejdsplads med særligt fokus på et højt og let energiniveau 

Vi gennemgår farver og farvesammensætninger, som støtter op om dig og løfter din arbejdsglæde

Vi finder sammen frem til den stemning der styrker troen på dig selv, og  som samtidig giver dig styrke til sende dit  vidunderlige bidrag ud i verden

Vi finder frem til interiør, ting og symboler som booster dit selvværd og løfte din arbejdsglæde

Skærmbillede 2021-09-21 kl. 17.59.44.png

Onlinesession

DIT HJEMMEKONTOR SKAL VÆRE ET MATCH TIL DINE RESULTATER

PRIS 1.495 KR

Prisen er inkl. moms og husk du kan trække beløbet fra, hvis du er selvstændig.

Hvordan foregår en onlinesession:

Send et billede af dit hjemmekontor, og fortæl kort hvad du har som udfordring med dine arbejdsomgivelser

Vi mødes på Zoom i 1 time efter aftale, og her jeg guider dig i, hvad der skal til for at du får en optimalt hjemmearbejdsplads, som øger din arbejdsglæde

Vi gennemgår den nuværende placeringen af dine møbler, og hvordan du nemt optimerer stemningen med få justeringer

Vi taler om farver og smukke farvesammensætninger, som giver rummet en stemning som løfter dig

Du skal være forberedt på at maling enten på væggene eller møblerne bliver nødvendigt for at løfte stemningen

Vi gennemgår arbejdsprocessen, så det bliver en sjov og overskuelig opgave at komme i mål med

Efter vores møde sender jeg dig et moodboard som visuelt giver dig en smuk præsentation af de farvevalg vi kommer frem til, og du får beskrevet arbejdsprocessen som giver dig et overblik til arbejdsprocessen