Maldives Islands Ocean Tropical Beach_edited.jpg

Inviter naturen indenfor

& LØFT HUMØRET MED SMUKKE OMGIVELSER

STEMNING I OMGIVELSER 
OPTIMERER ARBEJDSMILJØET

Og løfter humøret

Jeg arbejder med stemningsfyldte og powerfulde omgivelser,  hvor mit fokus er på farvevalg, og hvordan naturens kræfter kan inddrages og bidrage til en behagelig og opløftende stemning. 

Der bliver brugt rigtig mange penge på indretning og inventar i virksomheder samt i offentlige bygninger - det ved jeg, fordi jeg i rigtig mange år har besøgt utallige virksomheder med min baggrund som freelance regnskabskonsulent. Jeg mener, det er godt at kombinere indretning og inventar med en powerfuld stemning, som har fokus på trivsel, fordi det bringer samtidig mere overskud, større glæde og gode resultater.

Alt påvirker os, og det gør bygninger også. Det er som om vi har et indre stemningsbarometer, som kommer i spil, når vi træder ind i bygninger. Enten bliver vi glade og føler os godt tilpas, eller også drænes vores energi og vi bliver nemt ramt af træthed i løbet af vores ophold.

 

Kender du til det?

Jeg har løsningen til at skabe powerfulde omgivelser, der løfter humøret, skaber bedre trivsel og som samtidig holder overskuddet oppe hele dagen.

Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak, hvis du gerne vil høre mere omkring, hvordan jeg kan løfte stemningen, og skabe endnu bedre trivsel i jeres virksomhed.

"Omgivelser der støtter op om trivsel, er genvejen til et godt humør, større arbejdsglæde, mere overskud samt succesfulde resultater"

haute-stock-photography-earthy-office-finals-6_edited_edited.jpg

TIMEPRIS 
995 KR

Prisen er ex. moms

BOOK ET MØDE

Du er velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale

Jeg tilbyder rådgivning og sparring indenfor stemningsfyldte omgivelser med fokus på farvevalg og trivsel

Jeg vælger farvesammensætninger der skaber en behagelig og harmonisk stemning, og som skaber plads til den positive tankeproces

Jeg inddrager naturens powerfulde egenskaber og inviterer dens healing med indenfor

Jeg anvender metoder fra feng shui, som jeg bruger til at understøtte energierne - hvis det giver mening i jeres virksomhed

Jeg arbejder med at skabe et stærkt fundament med få metoder 

Keep it simple er mit motto