Æteriske olier fra doTERRA

ET POWERFULDT UNIVERS FYLDT MED GAVER FRA NATUREN 

 De powerfulde olier støtter op om vores  trivsel og bidrager til et langt større overskud

RENE ÆTERISKE OLIER

Beriger dit liv på alle områder

Er du ligesom jeg - vild med naturens powerfulde egenskaber, og ønsker du at gøre brug af alle de fantastiske gaver naturen tilbyder?

Så er du landet det helt rigtige sted. 

doTERRAs æteriske olierne er et univers fyldt med skønne gaver og healing til os, og brugen af disse olier rækker langt udover skønne og tiltrækkende dufte.

 

De Æteriske olier støtter op om vores velvære, beroliger vores sanser og de hjælper med at løfte stemningen i vores omgivelser.

IMG_1924.jpg
Workshop I Hjemmekontoret-2.png

ØNSKER DU AT SAMARBEJDE MED NATURENS POWERFULDE EGENSKABER

SÅ ER doTERRAS
OLIER NOGET
FOR DIG

HVAD ER ÆTERISKE OLIER

Æteriske olier er essensen af blomster, rødder, urter, frugter eller træer 

Alle doTERRAs produkter er rene og naturlige, og de indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi.

Oliernes skønne dufte er kraftfulde, og hver olie bidrager med stærke egenskaber 

De æteriske olier kan anvendes på mange måder, generelt kan olierne indtages, påføres på kroppen eller anvendes i en diffuser

Æteriske olier rækker langt ud over deres velduftende tiltrækning. De kan løfte stemningen, berolige vores nervesystem og nemt omskifte vores humør

Æteriske olier giver dig mulighed for at lytte til din intuition, og finde ind til din ægte glæde

Fra doTERRA

MIN REJSE MED ÆTERISKE OLIER 

Naturlig tilstand der øger din livsglæde

Mit møde med doTerras æteriske olier var blandet, og det tog noget tid for mig at sætte mig godt ind i alt det, som hver olier har at tilbyde os.

I dag anvender jeg olierne dagligt, min familie har stor glæde af dem,  jeg bruger olierne som hjemmeapotek, til rengøring og til at løfte stemningen i mine omgivelser. Jeg elsker at dele ud af alt min viden, og hvilke betragtninger jeg har gjort mig - og stadig gør, for der er så uendelig mange muligheder at arbejde med olierne på.

 

Jeg er meget nysgerrig på alt det naturen bidrager med, og jeg synes, det er spændende at eksperimentere samt at arbejde intuitivt med olierne. 

 

Olierne er ikke et quickfix – men det er er en helt unik måde at øge trivsel og energien på.

Før jeg kendte til doTERRA havde jeg længe ledt efter et alternativ til hudpleje produkter, behandling af fysiske smerter, medicin samt vitaminer og mineraler, og jeg fandt det altsammen her.

 

Jeg kan kun sige, at jeg i er fuld af beundring over, hvad dette fantastiske plante mekka har gjort og stadig gør for mig og min familie.

BOOK EN SAMTALE

​Olierne er efter min overbevisning et kærligt og powerfuldt redskab til alle os, der gerne vil finde en naturlig balance med naturens egne kræfter.

Når vi anvender æteriske olier handler det primært om at lytte til sin intuition - for på den måde opnår vi den største tilfredsstillelse. 

 

Til at begynde med kan det godt være overvældende, at vælge mellem alle de tilgængelige olier og deres utallige kombinationer og anvendelser.

Men du skal ikke gå vejen alene, vi hjælpes ad, og sammen finder vi den bedste vej til dine ønsker og behov.

Du har også mulighed for at købe produkterne via min hjemmeside hos doTERRA,  er du interesseret i det, kan du sende mig en email, og jeg vil guide dig i hvordan du gør samt sende dig link til siden.

 

Du er meget velkommen til at kontakt mig  til en uforpligtende samtale, jeg vil elske at dele denne rejse med dig.